Det skal du bruge:

Klatkager

  • 200 gram havregryn
  • 100 ml vand
  • 500 ml Havredrik
  • 1/2 vanillestang
  • 3 æg
  • 60 gram ProteinMel
  • 1 stang kanel
  • Fedtstof til stegning

Æblekompot

  • 4 æbler
  • 1 stang kanel
  • 1/2 vanillestang
  • 30 gram rørsukker

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Start med at tilberede havregrød ved at sætte havredrik, vand og havregryn over ien gryde
2

Når grøden begynder at tykne, men stadig er til den tynde side, tages gryden af og sættes til afkøling
3

Imens gryden køler af skæres æblerne i tern og sættes over i en gryde sammen med sukker, kanelstang og den halve flækkede vanillestang
4

Æblerne koges til de er møre. Herefter tages kanelstang og vanillestang op
5

Når havregrøden er kølet af, røres den med hvedemel, ProteinMel, æg, sukker, kanel samt kornene fra den halve vanillestang
6

Server klatkagerne sammen med æblekompot

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%