Det skal du bruge:

  • 200 gram hvedemel
  • 20 gram ProteinMel
  • 1,5 spsk. sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. natron
  • 3 dl. havredrik
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 0,5 tsk. salt
  • citronsaft fra en halv citron
  • Fedtstof til stegning

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Start med at blande alle de tørre ingredienser sammen i en skål
2

Del nu æggene op i hvider og blommer.
3

Pisk hviderne sammen med sukker og bland blommerne med havredrikken
4

Bland nu blommerne og havredrikken sammen med de tørre ingredienser, og tilføj derefter de piskede æggehvider.
5

Pres citronsaften ud af den halve citron og tilføj saften til dejen.
6

Varm nu æbleskivepanden op og tilføj fedtstof. Sørg for at fordele det godt rundt.
7

Fyld æbleskivedejen op i sen sprøjtepose/sprøjteflaskeflaske.
8

Fyld hullerne trekvart op med dej, og vend dem en halv omgang, når de begynder at få farve. Brug en kødnål, strikkepind eller lign. til at vende æbleskiverne med.
9

Fyld evt. lidt mere dej ind i det hule rum, der er blevet dannet under stegningen. så undgår du at æbleskiverne bliver flade.
10

Når æbleskiver er flot gyldne og gennemstegte tages de af og nydes lune med flormelis, sukker, syltetøj eller hvad du bedst kan lide.
11

TIP: Du kan med fordel købe en sprøjteflaske, da den er nemmere at håndtere end en sprøjtepose

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af melorme, der først er tørret og derefter blendet til mel.

Proteinindhold 55%, fedtindhold 32%, kostfibre 5,8% og ingen kulhydrater.

Melormene er primært fodret med økologiske produkter og melet leveres i bionedbrydelig emballage.