Det skal du bruge:

  • 50 g. Proteinmel
  • 50 g.  hvedemel
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1 dl. solsikkekerner
  • ½ dl. chiafrø
  • ½ dl. sesamfrø
  • 1 dl. hørfrø
  • 1,5 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 0,5 dl. olie
  • 2,5 dl. vand

Tips:

Man kan sagtens variere de frø og kerner der bruges i opskriften. Eks. med hampefrø, Nigellafrø eller Quinoa.

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Bland de tørre ingredienser i en skål.
2

Tilsæt olie og vand, så dejen bliver som en tyk grød, lad trække et par minutter.
3

Dejen lægges på bagepapir, og et nyt stykke bagepapir ligges ovenpå.
4

Rul dejen ud med en kagerulle til et stort flad knækbrød.
5

Fjern det øverste lag bagepapir ”rids” dejen i den størrelse knækbrød du ønsker med en kniv eller pizzakniv.
6

Tag den anden halvdel og gentag.
7

Bages 15 min. ved 200 grader i varmluftovn.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af melorme, der først er tørret og derefter blendet til mel.

Proteinindhold 55%, fedtindhold 32%, kostfibre 5,8% og ingen kulhydrater.

Melormene er primært fodret med økologiske produkter og melet leveres i bionedbrydelig emballage.

Knækbrød med ProteinMel