Det skal du bruge:

  • 200 gram hvedemel

  • 75 gram ProteinMel

  • 125 gram smør

  • 125 gram sukkerrørskrystaller (kan erstattes med rørsukker)

  • 2 spk. rålakridspulver

  • 1 æg

  • 3 spk. sirup

  • 75 gram tranebær

Til at rulle dejen i:

  • 50 gram rørsukker

  • 1 spk. rålakridspulver

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Sigt hvedemel og ProteinMel. Tilsæt smør i små tern og bland det til smørret er helt inde i melet. Du kan evt. anvende en foodprocessor.
2

Tilsæt sukkerrørskrystaller, tranebær og lakridspulver.
3

Tilsæt æg og sirup og ælt til dejen begynder at samle sig.
4

Rul dejen til en tyk pølse.
5

Bland rålakridspulver og rørsukker og rul pølsen i.
6

Dæk dejpølsen til og stil den på køl i mindst 2 timer, gerne natten over.
7

Forvarm din ovn til 180 grader med varmluft.
8

Skær pølsen i skiver på ca. 0,5 cm. og læg kagerne på en bageplade.
9

Bag kagerne 8-10 min. i ovnen.
10

Lad dem køle af på en bagerist. Kagerne opbevares bedst i en tætsluttende dåse.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af melorme, der først er tørret og derefter blendet til mel.

Proteinindhold 55%, fedtindhold 32%, kostfibre 5,8% og ingen kulhydrater.

Melormene er primært fodret med økologiske produkter og melet leveres i bionedbrydelig emballage.