Det skal du bruge:

  • 400 gram hvedemel

  • 100 gram ProteinMel

  • 0,5 tsk. hjortetaksalt

  • 0,25 tsk. salt

  • 400 gram smør

  • 1 vaniljestang (en stor eller 2 små)

  • 300 gram sukker

  • 125 gram smuttede mandler

  • 1 æg

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Sigt hvedemel, ProteinMel, hjortetaksalt og salt i en stor skål.
2

Vaniljestangen flækkes på langs, kornene skrabes ud og blandes med sukkeret og kommes derefter i smørblandingen. I stedet for en vaniljestang kan du bruge ren vaniljepulver.
3

Rør vaniljesukker sammen med det bløde smør. Rør derefter ægget i.
4

Bland ProteinMel og hvedemel sammen og rør derefter det hele sammen.
5

Put dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i kranse på en bageplade. Hvis du har en studs til din køkkenmaskine, som er egnet til formålet, kan du også bruge den.
6

Bag vaniljekranse i en ovn ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, til de har en gylden farve.
7

Lad småkagerne køle af på en bagerist. Opbevar dem i en tætsluttende boks.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af melorme, der først er tørret og derefter blendet til mel.

Proteinindhold 55%, fedtindhold 32%, kostfibre 5,8% og ingen kulhydrater.

Melormene er primært fodret med økologiske produkter og melet leveres i bionedbrydelig emballage.