Det skal du bruge:

  • 250 gram brune champignoner
  • 160 g løg
  • 1 porre
  • 2 fed hvidløg
  • 6 stilke frisk timian
  • 3 tsk. engelsk sauce
  • 3 tsk. soya sauce.
  • 200 g grovhakkede/fint hakkede (…..) og ristede hasselnødder
  • 35 g ProteinMel
  • 4 spsk. hvedemel
  • 3 æg
  • 1 dl fløde
  • 3 laurbærblade

Find produktet her

Sådan skal du gøre

2

Start med at sætte en dl ris (jeg brugte yasmin) over i 2 dl vand
3

Derefter finthakker du champignon, løg, porre og timian (hold dem adskilt)
4

Steg nu løg og porre af i olivenolie.
5

Når de er let karamelliseret tages de af og direkte hen i en skål.
6

Nu skal svampene steges til de har afgivet alt væsken, samt har taget farve. Og derefter skal timian, pressede hvidløg og engelsk sauce tilføjes og vendes i svampene.
7

Tænd nu ovnen på 180 grader varmluft.
8

Når hvidløg, timian og engelsk sauce har fået noget varme, tages de af og direkte hen i den samme skål som løg/porre.
9

Nu skal de finthakkede hasselnødder ristes af, og derefter hen i skålen.
10

I skålen tilføjer du nu hvedemel, ProteinMel, æg, fløde og soya og rør godt sammen.
11

Nu skal “dejen” op i en rugbrødsform og pyntes med 3 laurbærblade og ind i ovnen i 40 minutter.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%