Det skal du bruge:

  • 450 gr. kyllingefars
  • 30 gr. ProteinMel
  • 40 gr. røde linser
  • 3 dl. vand
  • 1 stk. løg
  • 1/2 dl. havredrik eller mælk
  • 30 gr. mel
  • 1 stk æg
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. salt
  • en smule peber
  • Raps- eller olivenolie til stegning

Find produktet her

Sådan skal du gøre

2

Start med at sætte 40 g røde linser over at koge i 3 dl vand. De skal være møre,. Hæld linserne op i en sigte, og lad dem stå ca. 10 min.
3

Derefter rører du kyllingefarsen op med 1 tsk salt.
4

Nu hakker du et løg og tilføjer det sammen med alle de andre øvrige ingredienser, også de kogte linser.
5

Derefter varmer du panden op med olie.
6

Når panden er ordentlig opvarmet, former du en kyllingefrikadeller ved at dyppe en spiseske i noget lunken vand, på den måde kan du forme med en hånd+spiseske uden at farsen klæber sig fast til skeen.
7

Når dellerne er flotte gyldne og gennemvarme er de klar til servering.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%