Det skal du bruge:

  • 200 gram mandler
  • 200 gram sukker
  • 25 gram Proteinmel
  • 1 tsk. kanel
  • 0,75 dl vand

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Start med at veje alle ingredienserne af.
2

Sukker og kanel blandes til kanel sukker
3

Varm nu panden op og tilføj alle ingredienserne, undtaget ProteinMel.
4

Når konsistensen på sukkeret begynder at minde om sirup, drysses ProteinMel ud over og blandes godt med massen.
5

Når sukkeret begynder at krystallisere, og derefter smelte lidt igen i bunden af panden, er de klar til at tages af.
6

Fordel dem nu på en bageplade og lad dem køle af, inden de spises.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af melorme, der først er tørret og derefter blendet til mel.

Proteinindhold 55%, fedtindhold 32%, kostfibre 5,8% og ingen kulhydrater.

Melormene er primært fodret med økologiske produkter og melet leveres i bionedbrydelig emballage.