Det skal du bruge:

  • 24 stk Oreo kiks til bunden + valgfrit antal til bunds
  • 1/2 l piskefløde
  • 400 g flødeost
  • 2 stk. vanillestænger
  • 115 g smør
  • 30 g ProteinMel
  • 3 tsk vanillesukker
  • 50 g flormelis
  • 1 spsk citronsaft

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Start med at smelte smørret i en gryde ved lav varme
2

Imens smørret smelter separeres cremen fra Oreo kiksene
3

Blend nu kiksene med ProteinMel. Kom det smeltede smør i og bland det hele sammen
4

Hæl massen i en springform på 24 cm i diameter. Fordel massen jævnt ud over bunden
5

Kom korn fra de to vanillestænger i cremen fra Oreo kiksene og smelt det hele i mikroovnen
6

Pisk herefter cremen sammen med flødeost, flormelis, vanillesukker og citronsaft
7

Læg flødeostmassen i springformen og sæt cheesecakeen på køl (helst natten over)
8

Når kagen har sat sig pyntes den f.eks. med Oreos som her, frisk frugt, chokolade eller lige præcis det du synes.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%