Det skal du bruge:

 

  • 2 dl. havregryn
  • 15 g ProteinMel
  • Skal fra en øko appelsin – smag til der skal ikke bruges ret meget
  • 2 dl. havredrik eller mælk
  • 1,5 dl vand
  • 1/2 tsk. kanel
  • 2 knivspids nellike
  • 1 knivspids salt

Find produktet her

Sådan skal du gøre

2

Start med at rive appelsinskal, den er til at smage grøden til med, når den er færdig
3

Derefter kommer du alle de tørre ingredienser op i en gryde
4

Nu tilsætter du de flydende ingredienser og tænder for komfureret
5

Når grøden har din foretrukne konsistens, smager du den til med appelsinskallen.
6

Top derefter grøden med kanelsukker, smør eller anden foretrukne topping. OBS: hvis du finder julekrydderier meget overvældende, kan du også smage til med dem, i stedet for at tilføje det hele på en gang.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%