Det skal du bruge:

  • Dej
  • 500 g rå marcipan
  • 100 g sukker
  • 50 g æggehvider
  • 15 g Protein Mel
  • Flormelis til udrulning
  • Glasur
  • 30 g æggehvider
  • 150 g flormelis

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Start med at forvarme ovnen på 200 grader.
2

Alle de ingredienser som skal i dejen kommes i en skål og æltes godt sammen.
3

Del nu dejen op i 8 stykker.(kig i næste step hvordan de deles)
4

(13 cm- 44 g), (16 cm- 54 g), (19 cm- 64 g), (22 cm- 74 g), (25 cm- 84 g), (28 cm- 94 g), 31 cm- 104 g), ( 34 cm- 114 g)
5

Sørg for at rulle dem ud jævnt og tilføj flormelis på bordpladen og hænderne, inden du starter med at rulle ud.
6

Når hver dejklump er rullet jævnt ud til den givne længde, foldes de hver især sammen til en ring og lægges på en bageplade.
7

Bagepladen sættes nu ind i midten af den forvarmede ovn i 15 min. Husk at holde godt øje.
8

Når kagerne er færdige, blandes glasuren og kagerne pyntes derefter.
9

Saml til sidst alle ringene som vist på billedet.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af melorme, der først er tørret og derefter blendet til mel.

Proteinindhold 55%, fedtindhold 32%, kostfibre 5,8% og ingen kulhydrater.

Melormene er  fodret med økologiske produkter og melet leveres i bionedbrydelig emballage.