Dahl og ris:
- Ris: 4 dl. (Rå)
- Vand: 6 dl
- Løg: 100 g
- Hvidløg: 3 fed
- Ingefær (ordnet): 10 g
- Revet gulerod: 80 g
- Rå linser: 150 g
- Garam Masala: 4 tsk.
- Karry: 2 tsk.
- Spidskommen: 2 tsk.
- Olivenolie: 15 g
- Grøntsagsbouillon: 1 terning
- Vand: 4 dl
Naanbrød:
- Hvedemel: 250 g
- ProteinMel: 50 g
- Sukker: 1 tsk.
- Bagepulver: 1 tsk.
- Natron: 0,5 tsk.
- Hvidløg: 2 fed (presset)
- Koriander: 5 stilke koriander (hakket)
- Vand: 1 dl
- Græsk yoghurt 10%: 1 dl
Find produktet her
Sådan skal du gøre
Hvad er ProteinMel?
ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.
Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%