Det skal du bruge:

  • 2 pastinak
  • 100 g panko
  • 50 g mel
  • 50 g ProteinMel
  • 2 dl vand
  • Fedtstof til stegning

Find produktet her

Sådan skal du gøre

1

Rens og skræl pastinakkerne
2

Skær dem derefter ud på langs, de skal have en tykkelse på ca. 1,5 cm
3

Bland nu ProteinMel, mel og vand sammen i en dyb tallerken (dejen skal være noget tykkere end pandekagedej)
4

Hæld panko raspen op i en anden dyb tallerken.
5

Vend derefter pastinakkerne i dejen, for derefter at vende dem i panko
6

Steg de panerede pastinakker i rigeligt fedtstof og krydr dem med salt og peber på begge sider
7

De færdige fredsfisk kan nu serveres. Lækkert på et frisk stykke rugbrød og med remoulade til.

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%