Det skal du bruge:

Torskecreme

  • 300 g torsk
  • 100 g rygeost
  • 20 g purløg ( 10 g i cremen og 10 g til topping)
  • 470 g creme fraiche
  • 1 stk. økologisk citron
  • salt og peber ( tilsmagning)

Proteinblinis

  • 150 g mel
  • 50 g ProteinMel
  • 2 dl mælk
  • 1 æg
  • 20 g gær
  • 1 knivspids salt
  • fedtstof til stegning

Find produktet her

Sådan skal du gøre

BLINIS
2

Start med at varme mælken i mikroovnen indtil den er blevet lunken
3

Smuldr derefter gær i ned i den lunkne mælk
4

Del ægget. Tilføj blommen til dejen og pisk æggehviden stiv
5

Tilføj de tørre ingredienser til dejen
6

Bland den piskede æggehvide i dejen. Læg et viskestykke hen over skålen og lad dejen hæve i en time
7

Når dejen er færdighævet kan blinis steges i fedtstof på en varm pande

TORSKECREME
9

Tænd ovnen på 185 grader varmluft
10

Læg torsken i et ovnfast fad, tilføj olivenolie samt salt og peber. Sæt fadet i ovnen og lad torsken bage i 20 min.
11

Riv skrællen af citronen og bland den med citronsaften i en skål. Det skal bruges når cremen skal smages til.
12

Bland rygeost og cremefraiche til en creme
13

Hak dild, purløg og kapers og bland det i cremen. Gem noget af purløgen til pynt.
14

Når torsken er færdigbagt og kølet af, smuldres den ned i cremen
15

Smag torsken til med citron, salt og peber.
16

Til slut toppes de færdigestegte Proteinblinis med torskecremen og pyntes med purløg

Hvad er ProteinMel?

ProteinMel består af varmebehandlede formalede melorme.

Proteinindhold 59%, fedtindhold 30%, Kulhydrat 0,7% og kostfibre 4,6%