Viden om

Melorme, tørring og antioxidanter

Verdenskonferencen’ Insect to feed the World’ blev I 2020 afholdt virtuelt. Et af oplæggene omhandlede antioxidanter i melorme, og hvordan disse bedst bevares, når melormene tørres. Undersøgelsens første resultater viser, at dette sker bedst, når melormene tørres i mikroovn eller…
Erik W. Hansen
21. januar 2021
Nyheder

Miljøprisen i Greve

Vi siger mange mange tak. Vi er taknemmelige, glade og stolte, og det har stor betydning for os. Borgmester Pernille Beckmann skriver: Vidste du at vi i Greve har et firma der laver insekter om til bla. ProteinSnack og mini…
Erik W. Hansen
10. december 2020
Nyheder

Artikler om BioFras

I forbindelse med lanceringen af vores nye BioFras, har der været stor interesse i det Sydsjællandske område. Planteskolen "Flemmings Planteskole" i Vordingborg har taget produktet ind, og deres mange kunder har haft mulighed for at “snuse” til produktet. Produktet BioFras…
tommy
29. september 2020
Nyheder

Vores sortiment juli 2020

Vi har nu flere smagsvarianter af melorme snack. Vi har tilføjet melorme med Læsø salt og melorme med hvidløg. Derudover har vi lavet poteinknæk, små lækre sprøde knækbrød med melorme samt en protenknækblanding, så man selv kan bage sit knækbrød…
Erik W. Hansen
28. juli 2020
Viden om

Hvorfor spise insekter?

Historie og perspektiv Insekter er gennem mange år blevet spist af millioner af mennesker i Asien, hvor der er en tradition for at supplere føden med protein fra insekter. Man har spist insekter fra naturen, og i de senere år…
Erik W. Hansen
26. juli 2020
Nyheder

Fremtidens gødning er fra insekter (BioFras)

Der mangler økologisk gødning som kan erstatte den del gødning som økologer stadig får fra konventionel gylle. En ny type gødning bliver testet i BioInsect. vi starter i væksthus hvor vi har bl.a. tomater, agurker, peber og chili. Produktet mangler…
Erik W. Hansen
3. juli 2020
Nyheder

Vi eksperimenterer med lækkerier

Vi eksperimenterer med forskellige krydderier og chokolader i tilberedningen af vores insekter, indtil videre kun til eget forbrug. det smager vidunderligt.Her kan du se nogle af de færdige produkter:
Erik W. Hansen
15. september 2019